Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det onda i världen ska förlora


Ni är fria

Folk, ni är

 ju fria

glöm inte

era rättigheter

jorden är sjuk

det vet ni

det finns många

som vill

er illa

ha därför

ryggen fri

spelar ingen roll

vad onda tungor

försöker lura i er

solen lyser på

er också förstås

marken håller

för er med

men brister

för de onda

om vi goda

hjälps åt

  

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 20:40



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Ah! Jag gillar den där tanken. Men problemet är att det är vi som är det onda.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn