Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligge rner

Jag ligger ner
Det är mörkt
Ligger mot en mjuk kudde
och väntar
Den är såå skönt
Jag blundar och njuter

Det är det som kalas sömn




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-03-09 23:21



Bookmark and Share


  NågonAnnans
mmm... sömnen är ljuvlig, för att inte tala om alla drömmar som huserar fritt i ens sinne:)
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter