Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den långa längtan och vägen till inre känsla.


Min inre tanke och nattens spöken

Min tanke blandat vart.
Jag känner en känsla växa sig stark.
I tids nog vet jag vart mina handlingar för mig.

Ödet för oss finns inte, bara det vi gör och ser.
Väljer att följa denna väg.
Ser genom alla möjligheter och chanser.
Tänker mig noga.

Samlar mig
Längtar efter dig, fast jag aldrig sett dig.
Jag vågar chansa utan att falla.
I tids nog vet jag, om jag gjort rätt.

Jag är inte rädd.
Bara lite ivrig och galen.
Intresse finns.
Realist jag är.
Drömmer mig bort en stund.

Vad tänkte du?

Det kan jag inte veta.
Du finns ändå där som en nära vän.

Sitter och spelar min musik för dina öron,
och lyssnar på dig.
Medan nattens spöken kommer fram.

Ibland tappar jag orden.
Då kommer tystnaden, som en paus i mitt sinne.
Idag var du i mitt minne.
Idag och inatt gick tiden sin väg.
Lika fort som ett tåg, som åker genom land och rike.
Idag fick jag en ide, som kommer att föra mig till dig.
Jag kommer komma som en vind på påsken.

Låter mig flyta iväg in i tankens värld igen.
Borde sova, men kan inte motstå den fina stunderna.
Som mera komma skall.





Fri vers av Mack
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 00:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Texten berör mig
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack