Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valets makt

En förändring
Ett val man gör
kan ge massor av förändringar
för ett helt släkte
flera generationer framåt.

Ett val man gör kan förändra hela världen.
Så tänk först och handla sen.
Den tid du har makten i din hand....




Fri vers av Novemberblomman
Läst 553 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 00:23



Bookmark and Share


  To
Älska denna text.
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Den reella makten finns hos dem som har pengarna.
2008-03-10

  To
Mycket bra. Instämmer med varje rad du har skrivit här. Kloka rader. Vackert dessutom.
\"Den tiden du har makten i din han...\"
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman