Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den starka kvinnan


Du är den starka

Du stör aldrig.
Du gör ingen fluga illa.
Du är glädjen och styrkan.
Du finns här i mitt inre.
Redan nu har du påverkat mitt sinne.
Lugnt jag skriver, direkt jag skapar.
Mina känslor bra må.
Gör dig glad för stunden.

Likt livet åter vänder.
Ljuset är våran styrka.
Likheter, likväl olikheter.
Låter tanke flyga iväg.




Fri vers av Mack
Läst 387 gånger
Publicerad 2008-03-10 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack