Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nationaldag i småstad

Människorna samlas, paraden anländer,
flaggan hissas i topp.
Musik, dans och tal om vårt fantastiska land.
Lätt regn faller över barn och pensionärer på bänkarna.
Var är alla andra?




Fri vers av Lena VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-06-07 15:50



Bookmark and Share


  Roger VIP
Just det. Var är de, innevånarna i ladet som vi firar... Bra skrivet
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP