Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem räddar den person, som inte kan rädda sig själv?


Aldrig?

Rosornas alla blad

har fallit

till marken 

jag trampar på

dess skörhet

som livet

trampar på

min skörhet

jag är klen

i hela själen

när ska

dess sår

sys ihop?

aldrig? 

och av vem?




Fri vers av Skrivarn
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 14:52



Bookmark and Share


    deb8
Fint om skörhet och alltings förgänglighet!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn