Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det viktigaste vi kan göra för varandra


Älska mer

Ormar, sluta bits

bin, sluta sticks 

hundar, dregla mindre

människor, älska mer

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 15:04



Bookmark and Share


    Nattviol
som om..
alla gör det man
är bäst på!

och frågan blir då:
är människan bäst
på att älska...??

fin liten tanke
du bjuder på!

(och Mose ger
jag fullständigt
faaan i!)
; ))
2008-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Det är svårt att få vatten ur en sten.
Vi vet vad som skulle till för att Mose skulle kunna få vatten ur klippan.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn