Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikter är alltid åsikter




Åsikter är, som de är

Smaken

är som baken

alltså full

med skit




Fri vers av Skrivarn
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn