Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vandringen inåt


Nuets varande

Du finns här och nu
mellan din vagga och grav,

men ljuset inom dej i
barnets kupade händer slocknar aldrig...




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 1084 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-03-10 16:12



Bookmark and Share


    Laisa
Vad fint! Trösterikt!
2013-07-05

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-06-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Berörande vackert. =)
2012-03-20

    © Birgitta Wäppling VIP
Du sätter fingret på hur alla de olika åldrarna i livet har betydelse. Inte minst barnets perspektiv på livet, som nog finns inom varje människa, mer eller mindre medvetet.
2011-08-12

  Linda CH VIP
Det är så skönt att gå in på din sida och läsa dina kloka och visa ord skrivna med så mycket omsorg och kärlek.
2011-03-31

    Bengt Samuels
Fångade nuet och mixade in själen på ett fint sätt.
2011-03-09

  Janne
Verkligen fint
skrivit med ödmjukhet
och kärlek
2011-01-31

    idream
Så vacker!
2010-09-18

  Elisabeth VIP
Fin
2010-08-03

  Johan Bergstjärna VIP
Strålande rader!
2010-07-15

    ej medlem längre
En vacker och fullkomligt sann text!


Hälsn. Ann
2010-07-02

  friheten
Tänkvärd och läsvärd så klart!!!
2008-07-26

  Lejonhjärtas poesi
Vi finns alla i olika skeden mellan vaggan och graven och i vandringen inåt får vi insikter och kan hämta kraft i det ljus också du har funnit, dikten gillas mycket.
2008-03-21

  Lilla My* VIP
Bokmärker bara och njuter av den här vackra dikten!!
2008-03-17

    Lindizz
Din text berör, mycket bra.
2008-03-17

  lodjuret/seglare VIP
få men talande ord gör ofta texten till en vinnare, särskilt om den tjänar till att inge läsare hopp o igenkännbarhet

texten får trenne gula tulpaner
2008-03-14

  Mats Henricson
Fint med \"...barnets kupade händer\" ,utstrålar Värme och Livsvänlighet !
2008-03-14

  Connie
Tack min vän, din text är ett ljus i mörkret. En väg till tröst!
2008-03-13

  berxper
Det fina ljuset finns alltid - någonstans djupt där inne!
2008-03-12

  Simmerskan
Precis så är det. Du inspiererade mig att skriva verket `ljuset´, tack för din visdom.
2008-03-11

  Måna N. Berger
Berör mig starkt! Jag får bilder som tröst och vägledning, tack för din dikt!
2008-03-11

  Nanno
väldigt vackert skrivet..
2008-03-11

  Fredrik P. VIP
att lära sig leva
med alla sina
åldrar inom sig
är en konst...
2008-03-10

    Bodil Sandberg
Du skriver så fint så himlans vackert aol..tack!!!!!!
2008-03-10

    Venkis
Vacker liten dikt! :)
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol