Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetik i Gbg



Somliga tror
att det här med att skalda knäckprosa
bara är att sätta sig ner,
skriva ett par meningar
och bryta av dem på lämpligt ställe
så att det ser ut som en dikt
av Pär Lagerkvist eller så.

Och så är det faktiskt också.




Fri vers av Peter Strid
Läst 552 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 17:52



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
:D *skratt* Söt den var!
2008-03-10

  Carola Zettergren
Hihi TACK FÖR DEN!!!!
2008-03-10

    Peter Strid
Tyvärr är det inte jag som skrivit detta. Men tyckte att den passade på den här sidan.
2008-03-10

    Peter Strid
Tyvärr är det inte jag som skrivit detta. Men tyckte att den passade på den här sidan.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid