Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förhoppning

Ingen ännu känd
politisk ideologi
utesluter möjlighet
till korruption

så länge någon
av brist på
känsla av tillhörighet
kärlek eller acceptans
tvingas söka
bekräftelse i makt
kommer denna möjlighet
alltid att nyttjas

ligger nyckeln till
en ny skön värld
i vår gemensamma
förmåga att
älska människorna
genomskåda makten
och förlåta oförståndet?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 19:22



Bookmark and Share


  andrasidan
Tja, jag tvivlar på den gemensamma förmågan bland dem som sällan blir fler än handfull samtidigt.
2008-03-10

  Ilona _L
Kärleken övervinner allt!
(Vill jag så gärna, inte sluta att tro på!)
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP