Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt du behöver för att överleva snart är en knapptelefon


Vart tog människorna vägen?


VILL DU HA EN NY MAN?
TRYCK *666
AVSLUTA MED #

VILL DU BYTA UT DIN SAMBO?
TRYCK *123
AVSLUTA MED #

VILL DU HA ETT \"ONE NIGHT STAND\"
TRYCK * 66 66 66
AVSLUTA MED #

VILL DU HA SKILSMÄSSA?
TRYCK * 88 88
AVSLUTA MED #

VILL DU KREMERAS ELLER BEGRAVAS PÅ TRADITIONELLT SÄTT?
TRYCK * 55
AVSLUTA MED#

VI HAR NU MOTTAGIT DIN BESTÄLLNING

TRYCK *1 FÖR ATT GODKÄNNA
TRYCK * 2 FÖR ATT ÄNDRA
TRYCK * 3 FÖR ATT ANULLERA ORDERN

TACK FÖR DITT SAMTAL VÄLKOMMEN ÅTER




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 19:31



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag hittade inget kommando för att få återse sin älskade. Synd
2008-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
De flög väl, till en
annan planet, så
nu väntar jag på
det, att en annan
*-na skall komma
till mig, då hoppar
jag över, till andra
ängars klöver...Att
bara prata med, ingen
i telefonen, hela en, det
bara söver... Här är det
ju så, att ingen levande
själ, de behöver...
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP