Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en bisats i min mun

Dina läppar åt min himmel
jag sjönk genom raderna
av bisatser
och tiden rann
längs med våra ränder

dubbelheten gav svultenheten
ett ansikte att minnas
vi färdades över oceaner
av attribut


din tystnad är smärta
mitt ord är saknad
jag kommer aldrig mer
att få navigera över dina linjer
för vi slukade stunden
medan natten slukade himlen

Nu vill jag bara dö i ett regn av adrenalin
men tvivlet har visst redan bestämt sig




Fri vers av Herr Ångest
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-10 23:00



Bookmark and Share


    Melona
suck och
oj, på en och samma gång

jag blir helt matt av detta vackra som
är helt underbart

men också sorgligt
att känna och att läsa
- vilken känsla det är i denna text!
2008-03-10

  mayhem and order
sista raderna är ljuvliga och vemodiga.
gillar alla ord i texten och hur de är sammansatta.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest