Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mmm mmm mmm

Det var en gång en pojke
han var lycklig
tills en dag
då hans kärlek försvann
någon krossade hans hjärta
han var ledsen i flera månader
han kunde inte riktigt förklara det
det bara blev så

det var en gång en flicka
hon hade allt hon önskade sig
men hon var aldrig nöjd
hon ville ha så mycket mer
en dag förstörde hon en pojkes liv
för att hon var inte nöjd
hon ville ha mer
hon visste inte att hon hade allt som hon behövde
hon tog hans hjärta och krossade det totalt
hon lämnade honom helt ensam
hon kunde inte riktigt förklara varför
men det bara blev så

Det finns en flicka och en pojke
Båda två tänker tillbaka ibland
på stunderna som en dag bara försvann
Men det fanns något som stannade kvar hos båda två
något som aldrig kommer försvinna helt
Ingen av dom vill erkänna att dom saknar det
Men sammtidigt vet båda
att det som dom hade
försvinner aldrig
en kärlek som var så stark
kunder förstöras av en flicka som var så
osäker och svag
Dom kan inte riktigt förklara varför
men känslorna finns alltid kvar
fast ingen av dom vill erkänna det.





Fri vers av greeneyes
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-03-10 23:08



Bookmark and Share


  mollypop
BRA!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes