Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgondagens ljus



I gårdagens skuggor finns svaren

på vem jag var förr

hon som var min spegelbild


I morgondagens ljus ska jag återuppstå

stolt rakryggad stark med samma okuvliga vilja

på väg mot mig själv




Fri vers av sunnanvind
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-02 15:58



Bookmark and Share


  Thommy
Vacker och djuplodande.
2008-04-03

  Leif Furstedt
En väg, väl värd att kämpa på...
Tjusigt.
2008-04-02

  Kristina Wallbing
Så bra!! \"Gårdagens skuggor\" och \"morgondagens ljus\" vackra metaforer att ställa mot varandra så här! Vackert, alltså!!
2008-04-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Ljuset rflekterar..men oavsett om det är gårdag eller morgondag, så är det unika Du..vännen..fint skrivet/B
2008-04-02

    Maria Malm
Gårdagen läggs bakom och framtiden ligger där oanvänd..
2008-04-02

  Larz Gustafsson VIP
I Ditt ljus ser vi ljus.
2008-04-02

  Rolfsdotter
sanna ord om hopp och tro på sig själv,bra! Kram Backsippan
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind