Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots svårigheter förut finns kanske en fin framtid. Jag hoppas det iallafall. Här är en kärleksförklaring till han som nyss sprungit in genom dörren till min värld. Stanna i min värld.


Finner inga ord.

I din närhet är jag mjuk, varm och trygg inuti. Fullständigt nöjd med tillvaron och det behövs varken mer eller mindre än privilegiet att få ligga i din famn.

Med dig framkallas en slags känsla som är svår att beskriva.

Önskar att jag kunde omvandla känslan till ord så att många fler fick ta del av den men det är omöjligt...

25 dagar kvar tills du kommer hem igen och jag längtar efter att få känna den känslan nere i magen igen.

Svårdefinierbar känsla, jag vet inte vad jag ska kalla den.
Härlig känsla, bra känsla - visst. Men det räcker inte, jag behöver ett nytt ord. Ett ord som aldrig skrivits, ett ord som bara är vårt som kan beskriva magin som uppstår som skrämmer alla mina hjärnspöken på flykt och ersätter alla tvivel med ett mysigt varmt bubbel.

Kom hem.




Fri vers av Suz
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz