Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man ser upp till någon väldigt mycket


En flicka




Jag lever

i en dröm

där ingår

en flicka

en flicka

som jag avgudar

en flicka

som jag

gör vad

som helst för

egentligen lever

jag inte

i en dröm

mitt liv

är egentligen

en mardröm

men flickan

jag älskar

gör mitt liv

till en dröm istället

snälla, låt den

drömmen fortsätta

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 15:33



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
jag är säker på att flickan denna texten är till blir lycklig
<3
2008-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Thanks heaven for little girls...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn