Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, så underbart vacker


Säg



Säg att

solen slocknar

säg att

alla stjärnor dör

säg att

vi hela vår värld förstör

säg att

det blir kallt

säg att

du fryser

då ska jag

göra allt

för att lysa upp

ditt mörker

och jag ska

värma dig

med en kram




Fri vers av Skrivarn
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn