Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kall dyster nationaldag som till slut blev en fest tack vare alla vackra dikter


Tack alla diktare

Nationaldagen som kom av sig
blev en nationaldagsnatt
med vin och fylld med
njutningsbar läsning
av alla vackra dikter
Festen varade till gryningen....
Stort tack för denna fest!




Fri vers av Nic
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-06-07 22:00



Bookmark and Share


    Mejja
Superdunderhärligt!!! Det må jag säga var en nationaldagsfirande att ta lära av.
2005-06-07

  kath
vilket härligt nationaldagsfirande....
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic