Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vrider mig på nålar...


Längtan/saknad

Hon skulle vilja se på honom
och säga
att hon längtar

men någon
sa att
det är skillnad

längtan och saknad

Så hon vågar inte
längta
vågar bara sakna
för det krävs säkerhet
för att kunna längta

fast ibland trollar
osäkerheten och leker med sinnet
om något är tillräckligt viktigt för att sakna
hur kan man då inte våga längta?

Jo,
för det är verkligen skillnad...




Fri vers av mbl
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 22:54



Bookmark and Share


  dalida_bl
Fin tankegång....
EEEEEE gillar skillnaden....på grund av en och detsamma...=kärleken....
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl