Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej frün Berlin.

ja, nu sitter jag här i Berlin och försöker hitta secondhand affärer pü internet, tips om nügon nära Alexanderplatz? ;)
Regn, regn, regn....
Men igür vare fint. Vi har gütt väldigt lüngt, vi var pü Statsi-fängelset och Schacsenhausen (ja det är felstavat och nej jag tänker inte leta upp den riktiga stavningen) Hittade världens mysigaste Indiska restaurang, yey kändes som Möllan, wee, hejdü!!!!




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 18:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi skönt att höra att det är bra med dig!!!!
SOLSTRÅLEN!!!!!
2008-03-11

    papillon
Det glüder vüra hjürtan att höra frün dig...........
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema