Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Män är onda varelser. Rakt igenom onda. Kanske börjar jag våga tro att det finns en som inte är det? Kanske vågar jag släppa in en viss Kenny i mitt liv:-) Men den här texten handlar inte om det, den handlar om ilskan jag känner med, lever med.


ilska

Vad är jag för slags sadist egentligen?

Jag är arg ikväll.

Arg på han som förstörde mina barndomsnätter och gjorde dom till en skräck.

Arg på han som försökte våldta mig när jag var ur stånd att försvara mig.

Arg på han som gång på gång talade om för mig att jag var värdelös så att jag till slut trodde honom.

Arg på mig själv för att jag lät det ske.

Arg på världen och livet i helhet för att jag kan bocka av många \"hemskt att uppleva\" på den oskrivna listan.

Jag har gett mig själv ett löfte,
Aldrig mer!








Fri vers av Suz
Läst 480 gånger
Publicerad 2008-03-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz