Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lugnet komma skall (och hon ska stanna tiden)

 

hon vill inte längre älta

heller inte slåss om den stulna tiden

när själen lever på rödskimrande glöd

hon sätter sig ned - väntar

 

(i tanken hon sover på en blomsteräng)

 

hon ser på dem med en bakgård av förakt

och blommorna sover stilla under frosten

när alla klockor springer åt olika håll

hon står trött i mitten - väntar

 

(i känslan hon går på den ensliga stigen)

 

för när skriket slår mot ögonen

inget liv längre går att fylla på

hon skänker stjärnorna en vacker önskan

och sekunder förvandlas till en evig tår

 

(hon ska samla till ett hav)

 

 

och hon ska stanna tiden




Fri vers av LadyFool
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-12 00:17



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert...
2008-03-19

    *Zenobia*
denna tycker jag mycket om...

så väl valda och talande ord, ger känsla som stannar inom...
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool