Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över gränsen till någonstans

STANNA!
Du är på väg att gå över gränsen.

Vilken gräns?

Den osynliga
Ett steg till och du kan inte vända tillbaka

Jag vill lämna det
Jag är redo

Du kan inte ångra dig

Jag vill glömma det
Jag vill aldrig mera minnas det

Varför tvekar du?

Det jag känner
Det jag hatar
Är så välbekant
En trygghet
Falsk men inte ny

Så du tvekar

Jag tvekar nu
Men jag vill inte stanna
Måste gå
Annars blir jag fast

Så gå

Nu?



....
Jag går




Fri vers av Maddicken
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken