Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen kväll

För pigg för att sova
För trött för att gå upp

Med korsord, böcker och sudoku
jag bygger murar runt min säng

Sömnen kommer till slut ändå
med lampan tänd och sängen full av prylar


Tankarna tog mig inte ikväll!




Övriga genrer av *maihe*
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*