Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt...


X


\"Nu står alla pojkarna på rad\"
tätt i ett led
överträffar varandra,
ogenerat bjudande av alkohol
i en one night stand traditionell sed,
och ur en blåögd syn
spelar du med,
och inser läget
först då när ni sover sked.




Fri vers av john ekström
Läst 889 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-12 14:38



Bookmark and Share


  Baystream
"först då när ni sover sked" - applåd.


(Skiljer sig en hel del från min "x" text... :)
2009-11-19

  Jo-hanna
oh, gillar den skarpt!
2009-07-31

  Elin Katten Lo VIP
Du är grym. Rak men ändå varm, realistisk och liksom vardaglig i språket. Nu ska jag inte sväva ut. Men fan, sjukt bra, sjukt bra.

Tack som fan.


E
2008-07-09

  orsak
shit!
gillade den här skarpt!
kort men jävlar vilket tempo
och ett assnyggt slut! yes.
me like!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström