Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller för mister nice guy


du våldtar min själ med alla lögner
och sanningen krymper till något
obefintligt på din tunga tills du sväljer
den och känner tårarna bränna i halsen

du ville aldrig ha mig
du ville bara ha någon
och själv ville jag ha allt

verkligheten drunknade i mina illusioner
och du tog min hand och visade mig världen
men något fanns där mellan våra händer
(pur och ren skam)
det var därför du tog mig i smyg
och jag drog mina fantasier genom ditt hår
och grät tyst bakom dörrar av kärlek

jag tror på det omöjliga
men inte på oss
och det säger en hel del baby

alla ser mister nice guy men jag vet att
det är dom snälla som kommer undan
med att vara elaka i smyg

för

du våldtar min själ med alla dina lögner
och jag låter dig förgripa dig på det där
som ingen annan fick komma nära

du våldtar min själ och jag njuter
av att bara få ha dig här i mig

och

du letar fortfarande efter någon bättre
och när hon dyker upp hamnar jag på
second hand som din personliga jävla
välgörenhet men såhär är det;

jag älskar dig
och jag må vara en idiot











men jag är inte din idiot.















Fri vers av vetlandaslyna
Läst 563 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-12 19:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vad häftigt att åter igen få läsa det där som handlar om ens eget liv, blott skrivet med någon annans penna
trenne rosor av di vita förtjänte den
2010-06-10

    Glittra G
\"och jag drog mina fantasier genom ditt hår ...\" jag gillade den formuleringen mycket. Du har ett bra språk vännen och intressant historier att berätta.
Ett kanonslut ... \"jag är inte din idiot!\"
\"
2008-03-17

  korpfjäder
Vad du än är så är du förmodligen ingen idiot. Å andra sidan får jag böja mig för du är poet. Och får poetiskt kalla dig för vad du vill bara du fortsätter skriva!
2008-03-12

  eldblomma
samma här
2008-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Den klassiska konflikten manligt - kvinnligt.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna