Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29. Hans Heliga Namn

Du har trätt fram
ur Din heliga boning
Du har gett oss ett namn
att bekänna
Jesus Kristus vår Herre
Namnet
som står över alla andra namn
Du har tagit Din boning
ibland oss
genom Jesus Kristus
Låt oss bli stilla
och rätt begrunda Din storhet
Låt oss glada prisa
Ditt Heliga namn
och jublande sjunga
Gud Fadern till ära.




Fri vers av Maria T
Läst 502 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-12 20:02



Bookmark and Share


  Kalle.O
Amen...=)
2008-03-16

  Michaela Dutius
Det namnet är ett namn som ger skydd och liv,.
Sååå underbart!
2008-03-14

  Bibbi VIP
Underbara Namn!
2008-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Guds namn är Jesus.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T