Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen är svår och greppa tag i


Komplicerade värld

Världen är svår

och hård

och komplicerad

att leva i

man måste

kunna mycket

och stå emot

det gigantiska trycket

från omgivningen

för att sedan

formas till något

som ska likna

en själv

frågan är då

om det är

 en själv

eller omgivningens produkt

eller något mittemellan?




Fri vers av Skrivarn
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Marx skrev att människan är en produkt av sin miljö.
Det är sant. Till en viss del.
Men man kan inte skylla ifrån sig på det.
2008-03-12

  mayhem and order
En tanke som vi kanske inte får något svar på. Eller olika svar beroende på vem som får frågan men att sätta ord på det på det sättet du gör, fint!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn