Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såååååååå utseendefixerade, tjejer, skärp er!!( och många killar)


Tro inte att ni är bättre(bara för att ni är så vackra)

Ni tror

att ni är något

ni tror

att ni är gudomliga

att världen inte

klarar sig

utan er

bara för att

ni är snygga

och vackra

bara för

att era tänder

glänser vita

ni är inte bättre

än oss andra

bara för att ni

har allt

men kom ihåg

att ni bara

har allt 

i utseendeväg

ni har inget liv

utseendet är

det enda ni har

stackars jävlar






Fri vers av Skrivarn
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 20:35



Bookmark and Share


  Holeofmyheart
det finns även snälla vackra människor som inte tror dom är bättre än andra :) men jag håller med dig, dom tror dom är bättre.
2008-12-28

  Svarta ord, vitt papper
Ha! Underbart!
Älskaar dem sista tre raderna!


För övrigt får dikten mig att tänka på min bästis (mycket, mycket utseendefixerad och har snart bara utseendet kvar eftersom hon har börjat skolka.)
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn