Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen blir orättvisare och orättvisare, men det är svårt att märka det


Klyftorna bara växer( men vem ser det?)

Vad är det

med er alla?

vad tänker ni med?

Är status

och respekt allt?

Är det viktigt

att vara rik

som ett svin?

Kändisar och ni

som är VD:er

vad har ni

åstadkommit egentligen?

Er egen framtids trygghet

men världens undergång

för de rika

blir bara rikare

och de fattigare

bara fattigare

de snygga

ännu snyggare

och de fula

ännu fulare

klyftorna bara växer

itakt med

vår jords undergång

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn