Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O M

 

Och dagen vaknade sakta

morgonens regn föll hårt

orosmolnen tunga och grå

Men koltrasten sjunger




Fri vers av Annette Andersson
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-13 11:23



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Morgonmeditation i varande.
2008-03-15

  Michaela Dutius
men koltrasten sjunger....ljuvliga crescendo
2008-03-14

    sunnanvind
Liten fågel...vad fint! Så bräckligt men starkt! kram!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson