Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inget är, som det ska vara


Gräset är gult

Guld har slutat glänsa

fåglar har slutat kvittra

skogarna syns ej färgglada mer

gräset är gult 

känslorna har flytt 

människan har slutat att älska

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn