Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
formfri haiku


flaga


även en flaga
innesluts i tanken

att universum
omsluts av elden




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-14 00:21



Bookmark and Share


  Cris
intressant..
storslagen och smått
2008-03-16

  Jer
Materia som rör sig
med ljusetshastighet
fångas här så vackert,
och ges en distinkt struktur
där form och funktion
av naturliga skäl,
är slumpmässig.

En lite tanke,
om stora ting.

2008-03-14

  Ulf Lagerholm
detta är en mycket vacker och spännande tanke, satt härom kvällen och spånade kring kosmos å mikrokosmos, naturligtvis är det så att universum fortsätter, även har en oändlig utsträckning in i materian, hissnande eller hur?

tack för att du skrev en vacker dikt
2008-03-14

  aol
en stor tanke i det lilla bravo
2008-03-14

    Melona
det här,
var mycket vackert
och bär en existentiell
fråga...eller sanning! :)
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP