Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kärleken mycket handlar om tycke o smak, att kärleken är unik för varje individ




Blind är kärleken

Kärleken är blind

men det är just det

som gör den

så förtrollande underbar

att man vet

att man är kär

vilken ålder,

utseende, bakgrund

eller livsföring

den man älskar

än har 




Fri vers av Skrivarn
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 13:40



Bookmark and Share


  mayhem and order
Sant vännen:-) enkla ord i en jättebra text som är smart uppbyggd.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn