Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trimning

 

är ett roligt ord

smaka på det får du se

 

ska hem nu och trimma min kvast

till torsdagskvällen

 

vi ses väl?




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 16:57



Bookmark and Share


  Rejja~
*skratt*

..en trimmad kvast..

Jag har nu i dagarna
trimmat
råttorna
:D
*kram*
2008-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Kvinnor och deras torsdagar...

Är du en av kvastfeningarna?
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma