Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva nätter blir till dagar


Har det gått
sekunder
minuter
timmar
eller
månader?

Sen jag slutade älska
Sen de vassa bitarna i hjärtat ramla ur

Sen tomheten känndes så påtaglig
och ögonen var mörka?

När var det
Jag slutade älska

Ibland kan jag,
få ett minne från någon doft en sommar kväll
Eller från någon mörk vinter natt

Men när,


slutade jag älska?





Fri vers av Mone
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone