Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt

Det är bara till att lära sig
Du tycker om en annan
Det finns en annan
för dig
Någon som lyser starkare i dina ögon
än vad jag gjorde

Visst tänker du fortfarande på mig
Det vet jag att du gör
Men inte på samma sätt som du tänker på henne
Hon är något nytt
Något spännande
medans jag är något gammalt som man
ofta glömmer bort

Men visst finns det stunder
då du vill att allt ska bli som förrut
Du erkänner det inte
Men du vet att jag vet det

Om jag bara kunde glömma
allt som vi hade
Det är omöjligt
för oss båda
Ingen av oss klarar det

Ingen av oss orkar lyfta
den starkaste kärlek
som vi någonsin kännt

det blir liksom bara för mycket.




Fri vers av greeneyes
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 20:08



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej Vilken text jag känner igen mig
Blev själv dumpad för 2 år sen för en annan kvinna och för att jag är sjuk .
Vårat separation var hemsk jag har ingen kontakt med honom
det som än gång var smärtar mig ännu hur illa han gjorde mig
hur kränkt jag kännde mig när han va med en annan
vet inte om han tänker på mig tydligen var gräset grönare på andra sidan iaf.

Mvh Anna-Karin
2008-04-28

  mollypop
Du är bättre än henne,
han är en idiot.
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Svårt att föreställa sig.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes