Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galvaniserad Kärlek rostar aldrig


Folk har förutfattade meningar om dig,
men inte jag.
Du håller mig fast mot ditt skinn.

Jag är alltid trygg med dig,
inte för att du är väl förberedd
och alltid bär gummi,
har mjuka fasta kuddar
eller utrymme för mer än en person i ditt liv,
du är alltid öppen för mig..


Dina smäckra kurvor,
lagom breda bak och fina linjer.
Du sätter en ny standard för skönhet.

Du klär ohyggligt väl i silver
med lackröda inslag
som ger en viss bromspåverkan för oss män.
Du håller helst låg profil, passar i kjol
och gör dig bättre som framtung
än baktung baby.

Men du dricker för mycket älskling
när du går upp i varv,
samt får ett jävla
hett temperament
och du pyser iväg,

men olikt en annan
dumpar du snyggt:
- *pschyy*
säger det om
min Fiat coupé 20v Turbo





Fri vers av john ekström
Läst 667 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-10 17:01



Bookmark and Share


  ulli
"Men du dricker för mycket älskling
när du går upp i varv,"

haha, klockren.. fastnade för det där eftersom jag känner igen mig så mkt. hihi. "Dina smäckra kurvor" fiffigt språk. Häftiga vändningar, värme och kyla på samma gång. annorlunda kärleksdikt. Mycket smakfullt.
2008-11-19

  Elin Katten Lo VIP
Hittade den här igen.

Tycker om den. Gillar dina liknelser, de prickar liksom precis.

"Du sätter en ny standard för skönhet"

- den är sjukt fin.

Och så hela grejen, och att flykt också är en väg. Ja, du är duktig, det är du.

Tack.

e
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström