Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


När

Du vände dig om och sa
vi ses någon dag.
Vilken dag när
jag väntar fortfarande.




Övriga genrer av marie persson
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-03-15 11:14



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den satt den. Gillar.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson