Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maria, Marta och Lasarus är syskon. Jesus gästade ofta deras hem i Betania.


30. Mycket nära

Maria
varför sålde du inte oljan
och gav pengarna till de fattiga
Maria
varför sålde du inte oljan
för trehundra denarer
Judas undrade och vi undrar
Men Maria
du gick till Jesus med din olja
dyrbar äkta nardus
mycket nära Jesus
Du smorde Jesu fötter med din olja
Du torkade Hans fötter med ditt hår
Huset fylldes av vällukt
Marta hade ordnat en fest för Jesus
och Lasarus var med
Maria
de fattiga har vi alltid ibland oss
mycket nära oss




Fri vers av Maria T
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T