Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre kamp

När du inte längre kan förklara
eller förstå
när du inte längre kan visa
eller se
när du inte kan berätta
och inte heller höra

Då är det någon som rycker i dig
någon som skriker i örat
som pekar


man blir blind, döv, stum

kanske apatisk




Övriga genrer av Willma
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma