Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Vårlikt

Jag går nere vid sjön
stilla är dagen
skönt att här gå
blommornas doft
fåglarnas sång
fjärilens dans på ängen.
Vinden smeker mjukt min kind
solen tittar fram bakom molnen
Det här är tiden när allt får liv
det här är våren.




Övriga genrer av marie persson
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 17:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv går jag en motsatt utveckling till mötes.
Men din dikt är härlig.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson