Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan på tre vackra ord


Jag väntar på dig

Kom

jag vill

att du ska komma

jag väntar

med iver och nyfikenhet

jag väntar

på att en fantastisk kväll 

ska komma

jag väntar på

att få höra

tre vackra ord

från din

gulliga och ljuvliga mun:

"JAG ÄLSKAR DIG"

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn