Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära för livet eller

När man mött döden vet man att
meningen med livet är
att lära sig dö
Först då kan man leva




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 462 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-15 20:40



Bookmark and Share


  Karl Springe
Död kan dock bära olika skepnad...
2008-03-23

  noname_realmind
Håller med helt och hållet!

Man måste även dö från varje ögonblick, och födas in i det nya ögonblicket... för att åter dö... och så vidare...

Ingen lätt sak att vara människa inte... /-:
2008-03-16

    Melona
ja, det har du rätt i!
tack för påminnelsen
2008-03-16

    JJ VIP
Ja det ligger en hel del sanning i det! Applåd! Mvh. JJ.
2008-03-15

  Hildegun Relefors
Leva i förvissning, att livet inte slutar alls!
2008-03-15

  NågonAnnans
mycket insiktsfullt!! Man kan inte dö förän man är mogen för det:) ( om man inte omkommer i någon olycka då) *applåd*
2008-03-15

  korpfjäder
Den här skriver jag under på.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren