Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade pojke

Min älskade pojke
vad ska jag göra
för att du ska
få vara
den du är?

Min älskade pojke
vad ska jag säga
för att du ska våga
visa världen
vem du är?

Min älskade pojke
vad ska jag säga
för att världen
ska förstå
dig?




Fri vers av Lapptanten
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 01:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den här talar till mig för jag upplever detsamma själv och det är så plågsamt.

Vad mycket kärlek som ryms i de här orden
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten