Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas dödsbädd

Stillheten i ditt öga
ditt sneda leende
en skrattgrop full av tårar
som du inte gråtit

ett andetag som fattas
orden som aldrig sas
det vi aldrig hann
tiden som inte fanns

tystnaden bakom varje hörn
det ensamma jag ser i varje blick
du har lämnat mig
det finns inget mer




Fri vers av Herr Ångest
Läst 823 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-03-16 12:37



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Åhhh...vilket vackert namn...

Jag tycker mycket om de två första stroferna
Den tredje är inte dålig, men jag får inte ihop det riktigt; fast det kan ju lika gärna vara jag som inte förstår.
Du skriver så poetiskt.
2010-03-27

  Nina Nightwish
Väldigt fint..
2010-03-13

  M_Franke
Berör mig starkt
2009-09-23

    Sandrew
Underbar text. Helt enkelt.
2008-07-23

  HQ
Det här är verkligen en text som får det att tjockna i strupen.
Du har formulerat en svår och komplicerad känsla väldigt enkelt och rakt. Vackert!
2008-04-20

  Angeldust
*sväljer* känslan inte svår att känna /kram Tinny
2008-03-18

  Shininkagemusha
Skarpt, det skär som en diktkniv. Jag gillar särskilt formen och rytmen som nästan dunkar in raderna i själen.
2008-03-18

  Loviza
Sjukt fint. Jag har inte ord för att beskriva den här dikten.
2008-03-17

    Melona
så vackert du skriver,
det gör lite ont i mig dock...

men du skriver med bravur
om kärlekens vemod!
2008-03-16

    Nattviol
lågmäld
vacker..
vemodigt
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest