Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga

Varför kan jag inte
förverkliga
mina drömmar

när jag
förverkligar
så mycket annat?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 15:03



Bookmark and Share


    snöö
Ja varför är det så svårt? Bra diktat.
2008-03-19

  Carlita
det kanske är precis det som är människans inbillade litenhet, eller som Pedro Calderón de la Barca skrev

toda la vida es sueño, y los sueños, sueños son

hur som, fina och tänkbara ord i frågeformat
2008-03-18

  Hans w-art Westlund VIP
man har så många ideer och man får vara glad då en del i alla fall blir verklighet
2008-03-18

  isidore
De kanske är olagliga?
2008-03-17

  Ilona _L
mmm, den frågan har jag ofta ställt mig...
2008-03-17

  solomi
Underfundig som vanligt!!!!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP