Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick åt vänster

pappan var av nomadstam

och hon lämnar

innan hon blir lämnad

kanske just därför


är vi lika


känslan av förnimmelse är skrämmande

det finns något instängt, unket

som behöver få luft

som om du var höljd i dunkel

framträdande ur intet eller bara ur svart


hur du talar om kärlek

rispad

rännil utefter din hals

hur din röst tystnar

och hur jag lämnar




Fri vers av katt.inc
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-17 13:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!
2008-03-24

    Melona
ja, ibland är det så svårt att tro på kärleken och sig själv i samband med den...
så då går man iväg...
välskrivet!
2008-03-17

  KristinaE
.. bättre fly än illa fäkta - att inte orka att än en gång bli lämnad eller lämna - så just därför lämna.. livets smärta är så sårbar i den nära relationen..
2008-03-17

  Ulf Lagerholm
för mig är detta skrämmande vackert, det känns som texten handlar om just mig, att det är jag som ÄR berättarjaget, mycket märkligt och omtumlande ...

denna viker jag en gång, skjuter ner den i min vänstra bröstficka
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen